Peningkatan Tinggi Sememangnya - 3 Langkah untuk menjadi lebih tinggi pada jalan Asli

Peningkatan Tinggi Sememangnya - 3 Langkah untuk menjadi lebih tinggi pada jalan Asli

Jika anda ingin meningkatkan ketinggian secara semulajadi tanpa menghabiskan kekayaan dan banyak masa pada pembedahan, maka ada tiga langkah mudah yang perlu anda ikuti untuk membuat apa-apa kesilapan dengan mencuba perkara-perkara lain sia-sia. Secara khususnya, mereka adalah kepercayaan, motivasi dan kombinasi. Saya akan menerangkan setiap langkah-langkah secara terperinci dalam artikel ini supaya anda akan dapat untuk mula sekarang juga dan menikmati pemandangan yang lebih tinggi untuk sepanjang hayat anda.

Kepercayaan

Langkah pertama anda perlu pergi melalui untuk meningkatkan ketinggian secara semulajadi adalah untuk membina iman yang kukuh. Dalam erti kata lain, anda perlu meyakinkan diri anda bahawa anda boleh menjadi lebih tinggi secara semula jadi. Peningkatan ketinggian semula jadi dibina di atas prinsip bahawa hormon pertumbuhan manusia, tulang dan cakera di antara tulang adalah dua faktor utama yang membuat kita berkembang.

Tulang akan berhenti membesar selepas akil baligh kami. Tetapi cakera di antara tulang, terutama di tulang belakang, masih boleh diperluaskan. Dan hormon pertumbuhan lebih manusia boleh dihasilkan jika kita menyediakan badan dan otak kita dengan pemakanan yang seimbang dengan diet yang betul dan senaman.

Gabungan

Untuk apa yang telah kami sebutkan di atas, ketinggian semula jadi yang semakin meningkat tidak boleh dicapai dengan satu faktor sahaja. Membawa kepada hasil yang terbaik, kita perlu menggabungkan diet, senaman dan tidur sama sekali. Diet seimbang akan membekalkan badan dengan nutrisi yang tepat untuk menghasilkan hormon pertumbuhan. Latihan, terutamanya senaman regangan, akan kedua-dua nyahmampat cakera di antara tulang dan meningkatkan pengeluaran hormon. Tidur juga sangat penting kerana ia adalah satu proses penyatuan. Berbaring di tempat tidur akan menghalang cakera didekompresi daripada kembali ke mana mereka berada. Ia juga membuktikan bahawa hormon pertumbuhan manusia yang dihasilkan kebanyakannya semasa tidur yang lena.

Motivasi

Ia mengambil masa untuk meningkatkan ketinggian secara semulajadi. Anda tidak boleh mengharapkan untuk berkembang inci dalam sekelip mata. Anda juga perlu melakukan senaman setiap hari selama beberapa minggu atau bulan. Jadi ia akan menjadi sukar untuk memegang di sana jika anda tidak dapat bersedia dari segi mental untuk apa yang akan datang. Tetapi anda akan mendapati ia berbaloi untuk melakukan semua ini apabila anda berjaya mendapat orang-inci yang telah dikehendaki untuk.

Kepercayaan adalah cara berfikir yang betul berdasarkan keputusan dimaklumkan. Gabungan adalah senjata anda perlu untuk menakluk kubu. Motivasi adalah tangan rakan apabila anda sampai ke pinggir menyerah.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar